Het team

Yvette Peters

Yvette Peters

Oprichtster van MIEE

Nooit van te voren kunnen dromen, dat vanuit ontspanning, zoveel moois kan ontwikkelen, achteraf is het logisch omdat je vanuit volledig jezelf het beste uit je kunt halen op alle vlakken. Ondertussen persoonlijke levenswaarden ontwikkeld waar ik dagelijks op kan vertrouwen, omdat ze recht uit je hart komen, en voelt dat het waar is. Je kunt er op terugvallen als je het eventjes niet meer weet en of wilt terug zien wat je nodig hebt.

Dit laatste heeft zich ontwikkeld vanuit het paardenwerk. Na 20 jaar financieel werk achter mij gelaten, heb ik heel langzaam , ik geloof ook in een rustige groei, don’t push to hard, zodat er een solide basis op kan bouwen. Jezelf de ruimte geeft dat tegenslagen er bij horen en dat het tijd kost.

Alic

Je bent een leerzaam paard met minimale valkuilen. Binnen enkele minuten ben je volledig in vertrouwen. Zo in balans en lief ben je. Je wilt graag spelen maar neemt ons ook graag werk uit handen en geeft op tijd aan dat we nog beter voor onszelf kunnen zorgen. Je plaatst ons terug op onze juiste plek.

Je kunt letterlijk in de aan stand staan, in een werk modus waar je eigenlijk heel snel alles kan. Je bent gedreven en houdt van complimenten. Zodra ik ze geef vind je dat je klaar bent. We hebben samen tijd nodig gehad om de aan staat langzaam om te zetten in diepe totale ontspanning. Soms ben je ook een kleine aansteller die heel de dag wil horen hoe leuk hij is.
Ondanks dat paard en mens heel snel een conditionering of patroon ontwikkelen ben je zodra iets goed voelt heel toegeeflijk. Hierdoor kunnen wij vanuit vertrouwen iets nieuws leren.  Dank je wel mijn vriend !

Geboortedatum: 09-05-2005

Blue

Heel bijzonder en gevoelig meisje. Liefde en aandacht is belangrijk voor jou. Je bent goed in diep voelen met focus op emotie. Veiligheid en zelfvertrouwen staan voor op. Sensitief, snel afgeleid en waakzaam. In het alert zijn schrikt je snel. Prachtige blauwe ogen, Blue wat ben je knap. Zoekende naar leiderschap en aankomend mama zijn. Jeetje wat een verrassing is dit.

Geboortedatum: 11-05-2009

Daan

Daan wat ben jij een onvoorstelbare fantastisch cool relaxed spaarzaam geaard wonder.

Onvoorstelbaar hoeveel impact je op mij en anderen al gemaakt hebt . Jouw zorgen, je geborgenheid en kracht maakt binnen enkele seconde zoveel indruk dat zal niemand vergeten. Je brengt ons in evenwicht – blokt werkelijk systemen die niet meer goed voor ons zijn. Zo duidelijk en kordaat ben je daar in. Werkelijk een rots in de branding .

Geboortedatum: 09-05-2010

Tom Akkermans

Conceptueel ontwikkelaar tools

Ik ben Tom Akkermans, een vriendelijke duizendpoot met in elke hand een ander middel om mensen verder te helpen. Vanuit mijn achtergrond in de psychologie ondersteun ik MIEE met plezier in de ontwikkeling van tools, en in het conceptueel meedenken hoe we het beste uit onszelf kunnen halen als mens.

Bente Schoone

Creatief vormgeefster

Mijn naam is Bente en werk als vormgever bij MIEE.
Alle afbeeldingen, poppetjes, iconen en animaties die gemaakt moeten worden daar kom ik aan te pas! Ik hoop dat je alle vrolijke afbeeldingen die voorbij komen leuk vindt en als je meer wilt zien kun je altijd even kijken op mijn website (link hier!) of IG (@bentehuhh)!

Marian Sengers

Fiscaal adviseur

Mijn naam is Marian Sengers en werk als fiscaal adviseur voor MIEE.
Ik heb jarenlang ervaring in de financiele sector.
Je kunt mij typeren als gedreven, klaarstaan voor de klant en samen zoeken naar oplossingen!