Het team

Yvette Peters

Oprichter

Mijn naam is Yvette Peters en de afgelopen 20 jaar heb ik als zelfstandig manager in het bedrijfsleven gewerkt. Mijn passie voor innovatie en creativiteit, samen met het begaan zijn met mensen, hebben mij doen besluiten om deze twee te combineren en er definitief mijn werk van te maken.

Door middel van trainingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd en door de praktijkervaring heb ik de KERNTRAINING kunnen vormgeven.

In samenwerking met partners, passie & creativiteit heeft MIEE een training ontwikkeld inclusief een online oplossing waar we samen kunnen werken aan zelfontwikkeling, kennis en inzicht.

De opleiding heb ik gevolgd bij Eat that Apple in Amsterdam met behulp van het programma ‘Create the life you want’.

Ik ben heel dankbaar dat ik dit werk mag doen. Door open en oprecht te communiceren, geeft het u en mij de kracht om datgene naar boven te halen wat voor u van belang is.

Tom Akkermans

Conceptueel ontwikkelaar tools

Ik ben Tom Akkermans, een vriendelijke duizendpoot met in elke hand een ander middel om mensen verder te helpen. Vanuit mijn achtergrond in de psychologie ondersteun ik MIEE met plezier in de ontwikkeling van tools, en in het conceptueel meedenken hoe we het beste uit onszelf kunnen halen als mens.

Pedagoog

MIEE trainster

Ik ben als pedagoog werkzaam bij MIEE. Met passie richt ik mezelf op de kinderen en jongvolwassene tot 25 jaar die bij MIEE aankloppen. Mijn deur staat altijd open om samen aan de slag te gaan!

Djoeni Arie

Stagaire marketing en pr

Mijn naam is Djoeni Arie en ik ben student aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Voor mijn opleiding Commerciële Economie ben ik momenteel stagiaire bij MIEE. Met mijn creativiteit en enthousiasme ben ik medeverantwoordelijk voor verschillende opdrachten zoals het schrijven van website teksten, bedrijfsplannen en contact houden met (potentiële) klanten.

Julia van Tilburg

Assistent MIEE trainster

Mijn naam is Julia, ik ben 19 jaar oud en ben aankomend student aan Toegepaste Psychologie op het Fontys in Eindhoven. Als assistente binnen het MIEE bedrijf werk ik mee aan verschillende opdrachten en workshops. Door middel van MIEE en de studie combineer ik mijn passie voor mensen.

Bente Schoone

Creatief vormgeefster

Mijn naam is Bente, ik ben 23 jaar en werk als vormgever bij MIEE.
Alle afbeeldingen, poppetjes, iconen en animaties die gemaakt moeten worden daar kom ik aan te pas!
Verder ben ik recentelijk afgestudeerd aan de kunstacademie het AKV sint Joost in de richting Animatie/illustratie en werk ik ook parttime bij Enversed, een VR-gaming center.
Ik hoop dat je alle vrolijke afbeeldingen die voorbij komen leuk vindt en als je meer wilt zien kun je altijd even kijken op mijn website (link hier!) of IG (@bentehuhh)!

Marian Sengers

Fiscaal adviseur

Mijn naam is Marian Sengers en werk als fiscaal adviseur voor MIEE.
Ik heb jarenlang ervaring in de financiele sector.
Je kunt mij typeren als gedreven, klaarstaan voor de klant en samen zoeken naar oplossingen!

Max Thorsen

Business support

Max heeft zijn opleiding in Business Economics afgerond en geeft daarna een premaster en master of Finance gevolgd aan de Universiteit van Tilburg.

Hij heeft voor MIEE een 2-talig businessplan geschreven om ons bedrijf zo veder op weg te helpen!

Toolontwikkelaar

Wij zijn op zoek naar een toolontwikkelaar die ons kan komen versterken! Druk op deze link voor meer info!