Kerntraining

MIEE traint kandidaten persoonlijk door open en oprecht naar de werkelijke kern te kijken. Kerntraining is een methode om tijdens de 1 op 1 gesprekken inzicht te geven in wie je werkelijk bent. Hierbij gaat alle aandacht naar jou als kandidaat. Kerntraining bestaat binnen MIEE uit alle tools samen.
De drie punten die hier voor belangrijk zijn, zijn zelfinzichtelijk onderzoek, dualiteitstraining en de spiegelreflectie techniek. Deze worden later deze pagina verduidelijkt.
Met kerntraining zoomen wij samen dieper in op vraagstukken of knelpunten die blijven liggen of waar geen tijd voor is. Wij laten, door middel van de tools, jou bewuster worden van jouw kern, jouw passie en/of wat jouw talenten zijn. Er zijn altijd meerdere wegen om jouw doel te bereiken!

Zelfinzichtelijk onderzoek

Met zelfinzichtelijk onderzoek wordt duidelijk wat jouw kernwaarden zijn. Hierbij gaan wij dieper in op wie je bent en wie je wilt zijn. Het gaat er dan onder andere om wat jij in het moment nodig hebt. Wij leren jou om vanuit zelfverantwoordelijkheid helder te kunnen kijken naar wat je precies bedoelt en waar je heen wilt. Je kunt altijd terug naar je eigen kern, zonder het moeilijk(er) te maken of als complex te ervaren.
MIEE staat voor Make It Enjoyable & Easy. Door middel van een zelf inzichtelijk onderzoek herken je op een simpele en leuke manier jouw persoonlijke kernwaarden. Durf jij je hier voor open te stellen? Vanuit die kracht maak je namelijk keuzes waar je écht achterstaat. In plaats van alleen maar denken, kun je de buitenwereld ook naar jou toe laten komen en meer op intuïtie leven.
Waarom is het van belang om te weten wat er precies met je gebeurt? Zodat je het patroon waar je mee denkt, voelt & gedraagt, kunt herkennen en kunt wijzigen wanneer jij dat wilt!

Make your life as easy as it gets, every day again.

Dualiteitstraining

Dualiteitstraining is een methode om jou te trainen op persoonlijke effectiviteit. Jouw kwaliteiten worden weerspiegelt aan de daarbij horende valkuilen. Daarmee wordt bedoeld dat het een niet zonder het ander kan. Het doel van dualiteitstraining is om jezelf bewust te laten worden dat er een keuze is in jouw manier van denken en hoe er mee om te gaan. Dit doen wij samen met jou door het ook om te keren en naar de andere kant van de medaille te durven kijken. Wat heb jij nodig vandaag en wat wil je leren?

It´s not fair only to look on the bright side!

Spiegelreflectie techniek

De spiegelreflectie techniek wordt gebruikt om het patroon waarmee men denkt, zich voelt en gedraagt te herkennen.
Hoe speelt het zich af en hoe kan jij dit uiteindelijk zelf wijzigen? Deze vragen staan hierbij centraal.
Middels spiegelreflectie techniek ontmoet men zijn/haar weerstanden en het werkelijke gevoel. Paarden kunnen hierbij een grote bijdrage aan leveren. Paarden laten namelijk een spiegel van jezelf zien op dat moment dat je bij ze bent.
Het gaat er om wat je ziet als je écht in de spiegel kijkt. Hoe voel je je hierbij? Zou het anders zijn als je naar iets of iemand kijkt? Deze vragen komen aan bod wanneer spiegelreflectie techniek wordt ingezet. De aandacht is hierbij volledig op jou gericht. Het zal inzichtelijk voor je maken dat er nog zo veel meer is om te leren. Je kunt vanuit daar opnieuw groeien naar je werkelijke zijn.

Let me show you & learn.