MIEE Stichting

De MIEE stichting is opgericht om een maatschappelijke bijdrage te leveren en doet dit door potentiële kandidaten te helpen die de kosten van de trainingen eigenlijk niet kunnen voldoen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

We hebben bij MIEE verschillende projecten lopen zoals het buddy for buddy project. Mensen kunnen hier gratis aan deelnemen maar mogen natuurlijk altijd een vrijwillige bijdrage inleggen. De som van al deze vrijwillige bijdrages gaat naar de MIEE-stichting en dit geld gebruiken we om de kostprijs van de MIEE trainer te vergoeden.

Aan deze gratis trainingen zitten wel een paar voorwaarden verbonden om zo ook MIEE zelf verder te helpen.

Voorwaarden voor de gratis trainingen:

1) De kandidaten brengen later een buddy mee, dat betekend een nieuwe potentiële kandidaat die behoefte heeft aan 1 van de Miee producten.

2) De trainers mogen naar behoefte ook diensten ruilen, dat betekend ik geef 1 uur een kerntraining en wij ontvangen daarvoor 1 uur een ander product voor terug. De administratie wordt online bijgehouden, waar gebruikers kunnen kiezen wat ze willen ruilen.

Het project zorgt ervoor dat iedereen met universele wensen gelijke kansen heeft. Het verzacht de markt en behoudt het plezier en de passie in het werk wat we doen bij MIEE.

 

Kom jij in aanmerking voor de gratis training? Stuur dan gerust een mailtje en dan maken we een afspraak.

Het MIEE team.