Paardensessie

Paarden kijken in het moment altijd naar de werkelijkheid.
Zij proberen ons misschien iets te zeggen wat jij jezelf zou willen vertellen.
Paarden kunnen ons laten zien hoe wij ons voelen.

Ben jij nieuwsgierig om, midden in natuur, rust en ontspanning te ervaren?
En sta je open om het precies te nemen zoals het is…..

Schrijf je hier in!

Good for Goods

GOOD for GOODS is een project wat Miee heeft opgericht om het mogelijk te maken als ondernemen of gepassioneerde te blijven doen waar je van houdt .

Ben je ondernemer, gepassioneerd in je werk of hobby en wil je tijd maken voor fijn samenwerken & leuke mensen ? Dit is je kans !

Klik op het icoontje om te kijken welke bedrijven al meedoen of…

Schrijf je hier in!

BuddyByBuddy

Buddy for Buddy

Help jij MIEE verder met het ontwikkelen van haar interactieve tools?

In deze workshop kom je bij mij langs en ontvang je 3 minilessen interactieve training om zo je persoonlijke kernwaarden te bevorderen en jezelf wat beter te leren kennen. Breng je na drie afspraken een nieuwe vriend of vriendin mee als buddy dan ontvang jij een gratis training van MIEE!

Schrijf je hier in!

Trainer by Trainers

Heb jij interesse in het trainers vak en maakt MIEE je nieuwsgierig?

MIEE biedt na het volgen van het volledige programma de mogelijkheid om tijdens een volledig jaar door mij begeleidt te worden in eventueel je ondernemerschap , dualiteitstraining & spiegelreflectie techniek.

In beide opties wordt er op dezelfde wijze getraind omdat de sessies altijd door mij gegeven zullen worden en ik de kerntraining aan je overdraag. Je ontvangt aan het einde van het traject al het lesmateriaal, zoals je deze op authentieke wijze kunt inzetten bij jouw toekomstige klanten.

Schrijf je hier in!