Paardensessie

Paarden kijken in het moment altijd naar de werkelijkheid.
Zij proberen ons misschien iets te zeggen wat jij jezelf zou willen vertellen.
Paarden kunnen ons laten zien hoe wij ons voelen.

Ben jij nieuwsgierig om, midden in natuur, rust en ontspanning te ervaren?
En sta je open om het precies te nemen zoals het is…..

Schrijf je hier in!

Good for Goods

GOOD for GOODS is een project waar je als ondernemer (of gepassioneerde in je hobby) tijd maakt voor waar je het meest van houdt.

Do you love your job hobby but not getting paid? Dit is je kans! Meld je gratis aan and let’s see what happens. Tijd voor Tijd melden mensen zich aan om een dienst te ruilen. Je klikt op de inschrijfknop en je verzoek wordt automatisch in behandeling genomen. Wil jij je aanmelden, je dienst of goed aanbieden & zie je iets interresants om te sharen. Let MIEE know…

Schrijf je hier inĀ of klik op het icoontje om te kijken welke bedrijven al meedoen.

Buddy for Buddy

Help jij MIEE verder met het ontwikkelen van haar interactieve tools?

In deze workshop kom je bij mij langs en ontvang je 3 minilessen interactieve training om zo je persoonlijke kernwaarden te bevorderen en jezelf wat beter te leren kennen. Breng je na drie afspraken een nieuwe vriend of vriendin mee als buddy dan ontvang jij een gratis training van MIEE!

Schrijf je hier in!

Trainer by Trainers

Heb jij interesse in het trainers vak en maakt MIEE je nieuwsgierig?

MIEE biedt na het volgen van het volledige programma de mogelijkheid om tijdens een volledig jaar door mij begeleidt te worden in eventueel je ondernemerschap , dualiteitstraining & spiegelreflectie techniek.

In beide opties wordt er op dezelfde wijze getraind omdat de sessies altijd door mij gegeven zullen worden en ik de kerntraining aan je overdraag. Je ontvangt aan het einde van het traject al het lesmateriaal, zoals je deze op authentieke wijze kunt inzetten bij jouw toekomstige klanten.

Schrijf je hier in!