Stichting MIEE

Stichting MIEE is opgericht om zoveel mogelijk verbinding te maken tussen mens, paard en natuur.
Een maatschappelijke bijdrage leveren voor iedereen die hulp kan gebruiken.

Hoe werkt het?

Het terrein, een grote weide voor onze paarden waarin meerdere grassoorten, kruiden en planten groeien is open voor publiek zodat iedereen kan genieten van de natuur en de paarden. Dit alles in overleg.

Binnen Stichting MIEE zijn er 4 manieren om elkaar te helpen en samen te werken.

  • Vrijwilligerswerk
  • MIEE to Meet
  • Jongerentraject namens de gemeente
  • Stage-plaats

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers, paarden- en natuurliefhebbers werken dagelijks aan het schoonhouden van het terrein. We voeren onderhoud uit en wij ontmoeten elkaar. We zijn een voorbeeld en geven educatie over de paarden, de omgeving en de natuur. We laten zien waarom we de keuzes maken die we maken en hoe we de natuur met respect behandelen.

Meld je aan

Miee to Meet

Binnen MIEE to Meet deel je jouw kennis, ervaring en visie met anderen. We helpen elkaar waarbij we de financiële vergoeding achterwege laten. Door je dienst(en) aan te bieden, maak je deze voor iedereen toegankelijk. Door tijd voor tijd te ruilen helpen we elkaar verder. Lees hier meer.

Meld je aan

Jongerentraject namens de gemeente

Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Om te kunnen overleven moeten ze gevoelens en intenties van anderen interpreteren en daar direct op reageren. Van deze eigenschappen maken wij gebruik om mensen in persoonlijke trajecten te begeleiden en te ondersteunen. Paarden spiegelen direct en oordeelvrij ons (onbewuste) gedrag. Dit geeft op veilige wijze een diepgaand inzicht in je eigen essentie en functioneren in je dagelijkse leven. We gebruiken dit in jongerentrajecten en in samenwerking met andere organisaties

Meld je aan

Stage bij Miee

Ben je op zoek naar een leuke en mooie stage-plek in de natuur en tussen de paarden?

Meld je aan