Samen met een groep paarden begeleid ik jou naar wie je werkelijk bent. Paarden zijn grote leermeesters.
Ze zijn sensitief, reageren op ons gevoel. Dit leidt tot zelfinzicht.
Ze vertellen wat je vandaag nodig hebt.

Kennismaking

In een persoonlijke ontmoeting , waar oprechtheid en vertrouwen voorop staan, krijg je de mogelijkheid kennis te maken in de Paardentuin – De Rijt 2 in  Veldhoven.

Vragen die spelen kun je met mij delen, zodat ik kan inzien welke stappen het beste voor je zijn op weg naar een fijne samenwerking.

Het tarief van de intake zal in mindering worden gebracht bij onze volgende afspraak.

Prijs: €45,-
1 uur

Paardensessie

Paarden helpen je te voorzien van feedback. Het zijn kudde dieren en reageren op wat er op dat moment is en gebeurt. Het helpt je zelfinzicht te krijgen. We ontmoeten elkaar in de Paardentuin.

Wat kan ik verwachten?:
Intake: 1 uur

Paardensessie: 2 uur
Feedback gesprek
Gratis online tool voor meer inzicht van je zelfontwikkeling

Prijs: €129,95

Tree of Life

Tijdens 1 op 1 gesprekken word je bewuster van jouw kern en ontdek je jouw passie en/of talenten. Met de inzet van interactieve tools kom je steeds dichter tot jouw kern.

 

 

 

 

Prijs: €65,-
1 uur

Kerntraining

MIEE traint kandidaten persoonlijk door open en oprecht naar de werkelijke kern te kijken. Kerntraining is een methode om tijdens de 1 op 1 gesprekken inzicht te geven in wie je werkelijk bent. Hierbij gaat alle aandacht naar jou als kandidaat. De drie punten die hier voor belangrijk zijn, zijn zelfinzichtelijk onderzoek, dualiteitstraining en de spiegelreflectie techniek.

Met kerntraining zoomen wij samen dieper in op vraagstukken of knelpunten die blijven liggen of waar geen tijd voor is. Wij laten, door middel van de tools, jou bewuster worden van jouw kern, jouw passie en/of wat jouw talenten zijn. Er zijn altijd meerdere wegen om jouw doel te bereiken! Lees meer over Kerntraining.

Aantal sessies: 10-12
Tijd per sessie: max. 2,5 uur
Prijs: €2500,-.

Wat kun je verwachten?:
– Kerneigenschappen ontwikkelen
– Persoonlijke levenswaarden vastleggen
– Patronen herkennen
– Waar sta jij voor en wat heb je nu nodig?

Geef een ervaring cadeau

Wil je graag een ervaring cadeau geven? Dit kan met een mooie cadeaukaart. De ontvanger beleeft een mini paardensessie in de Paardentuin.

Vraag de cadeaukaart aan via info@miee.nl