Samen met een groep paarden begeleid ik jou naar wie je werkelijk bent. Paarden zijn grote leermeesters.
Ze zijn sensitief, reageren op ons gevoel. Dit leidt tot zelfinzicht.
Ze vertellen wat je vandaag nodig hebt.

Kennismaking

In een persoonlijke ontmoeting , waar oprechtheid en vertrouwen voorop staan, krijg je de mogelijkheid kennis te maken in de wei in Valkenswaard tussen de paarden.

Vragen die spelen kun je met mij delen, zodat ik kan inzien welke stappen het beste voor je zijn op weg naar een fijne samenwerking.

Het tarief van de intake zal in mindering worden gebracht bij onze volgende afspraak.

Prijs: €45,-
1 uur

Paardensessie

Paarden helpen je te voorzien van feedback. Het zijn kudde dieren en reageren op wat er op dat moment is en gebeurt. Het helpt je zelfinzicht te krijgen. We ontmoeten elkaar in de wei.

 

Prijs: €99,-
2 uur

Tree of Life

Tijdens 1 op 1 gesprekken word je bewuster van jouw kern en ontdek je jouw passie en/of talenten. Met de inzet van interactieve tools kom je steeds dichter tot jouw kern.

 

Prijs: €65,-
1 uur

Kerntraining

MIEE traint kandidaten persoonlijk door open en oprecht naar de werkelijke kern te kijken. Kerntraining is een methode om tijdens de 1 op 1 gesprekken inzicht te geven in wie je werkelijk bent. Hierbij gaat alle aandacht naar jou als kandidaat. De drie punten die hier voor belangrijk zijn, zijn zelfinzichtelijk onderzoek, dualiteitstraining en de spiegelreflectie techniek.

Met kerntraining zoomen wij samen dieper in op vraagstukken of knelpunten die blijven liggen of waar geen tijd voor is. Wij laten, door middel van de tools, jou bewuster worden van jouw kern, jouw passie en/of wat jouw talenten zijn. Er zijn altijd meerdere wegen om jouw doel te bereiken! Lees meer over Kerntraining.

Aantal sessies: 10-12
Tijd per sessie: max. 2,5 uur
Prijs: €2500,-.

Trainer by Trainers

Heb jij interesse in het trainers vak en maakt MIEE je nieuwsgierig?

MIEE biedt na het volgen van het volledige programma de mogelijkheid om tijdens een volledig jaar door mij begeleid te worden in eventueel je ondernemerschap , dualiteitstraining & spiegelreflectie techniek.

In beide opties wordt er op dezelfde wijze getraind omdat de sessies altijd door mij gegeven zullen worden en ik de kerntraining aan je overdraag. Je ontvangt aan het einde van het traject al het lesmateriaal, zodat je deze op authentieke wijze kunt inzetten bij jouw toekomstige klanten.

Schrijf je hier in!

BuddyByBuddy

Buddy for Buddy

Help jij MIEE verder met het ontwikkelen van haar interactieve tools?

In deze workshop kom je bij mij langs en ontvang je 3 minilessen interactieve training om zo je persoonlijke kernwaarden te bevorderen en jezelf wat beter te leren kennen. Breng je na drie afspraken een nieuwe vriend of vriendin mee als buddy dan ontvang jij een gratis training van MIEE!

Schrijf je hier in!